Pellepelko leviää Yhdysvalloissa! Lapsia pelottelevia klovneja jo useassa osavaltiossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin kahdesta eri tapauksesta, jossa amerikkalaisiin naapurustoihin on ilmestynyt lapsia pelottelevia pellehahmoja. Etelä-Carolinassa jaettiin jopa viranomaisten laatimia varoitustiedotteita klovneista Greenvillen alueen asukkaille. Nyt pellehavaintoja on tehty myös 280 kilometrin päässä kylästä.

Winston-Salemin alueen asukkaita on nyt varoitettu lapsia pelottelevasta pellestä. Silminnäköijöiden mukaan sirkusmaskotti oli pukeutunut valkoisiin vaatteisiin ja sillä oli ollut punaiset hiukset. Klovin oli tarjonnut lapsille karkkia ja houkutellut heitä metsään. Poliisi ei kuitenkaan ole saanut pelottelijaa kiinni, eikä siten voi todentaa lasten puheita, CBS uutisoi.

Kerroimme taannoin, että Yhdysvaltojen Wisconsisissa sijaitsevan Green Bayn asukkaat tekivät myös havaintoja kaupungin kaduilla liikkuneesta tummanpuhuvasta klovnista. Pellen kerrottiin liikkuvan kaduilla mustien ilmapallojen kera yöaikaan. Klovnihahmon taustat ovat herättäneet runsaasti spekulaatiota sosiaalisessa mediassa. Monet uskovat, että hahmo saattaa olla esa esimerkiksi jonkin tulevan elokuvan tai televisiosarjan viraalimainoskampanjaa.