Sharon Osbourne kiidätettiin mielisairaalaan – kaikki romahti kerralla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oman rockdynastian luonut voimapari Ozzy Osbourne ja hänen vaimonsa Sharon erosivat taannoin muusikkomiehen jäätyä kiinni suhteesta kampaaja Michelle Pughin kanssa. Pari kuitenkin palasi myöhemmin yhteen. Sharonin elämä on ollut viime vuosina yhtä vuoristorataa.

Nyt 63-vuotias rokkimama paljastaa, että hänet toimitettiin viime vuonna kuukaudeksi mielenterveyshoitoon hermoromahduksen takia. Hän ei pystynyt puhumaan, ajattelemaan tai tekemään mitään. Nainen kertoo aivojensa yksinkertaisesti sammuneen ylikuormituksen takia. Hän on osallistunut erilaisiin terapiasessioihin romahtamisen jälkeen, nainen kertoo The Talk -ohjelmassa vieraillessaan.

Vuonna 1982 avioitunut Ozzy ja Sharon ovat nähneet yhdessä koko nykyrockin historian ja pitäneet tiiviisti yhtä ongelmista huolimatta. Heillä on kolme lasta, Kelly, Jack ja Aimee. Sharon Osbourne tunnetaan suorasukaisesta ja rehellisestä tyylistään. Hän on toiminut pitkään The X Factor -ohjelman tuomarina.