Aamiainen uusiksi! Valmista tämä terveysherkku jo edellisenä iltana

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaurapuuro on perinteinen aamupalalle kuuluva elementti, joka valmistetaan nykyisin mikrossa pikavauhtia muutamassa minuutissa. Spoon University -sivusto tarjoilee nyt uudenlaisen tavan puuron valmistamiseen. Tässä aamupalapuurossa maistuu myös kahvi, jogurtti, banaani ja suklaa.

Mocha Banana Overnight Oats on edellisenä iltana jääkaappiin valmistettava aamupalaherkku, joka antaa todellista starttia päivään. Kaada maitokahvi kupissa olevien kaurahiutaleiden päälle, lisää sen jälkeen kerrokset pähkinäsuklaalevitettä ja maustamatonta jogurttia. Viipaloi banaani.

Asettele banaaniviipaleet kuppiin ja koristele suklaalla, jogurtilla, pähkinöillä ja kaurahiutaleilla. Peitä kuppi huolellisesti ja ilmatiiviisti. Herkku on valmista nautittavaksi seuraavana aamuna, kun se on saanut rauhassa tekeytyä suussasulavaksi aamupalaksi.