Blockfesteillä käynyt räppäri tuhosi penthousen? 250 000 dollarin korvausvaatimus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella järjestetyillä Blockfesteillä äskettäin esiintynyt yhdysvaltalainen räppäri A$AP Rocky tunnetaan äkkipikaisesta tempperamentistään. Kendall Jenneristä taannoin eronnutta räppäriä syytetään nyt arvokkaan penthouse-asuntonsa tuhoamisesta New Yorkissa.

A$AP Rocky on saanut kutsun saapua oikeuteen vastaamaan 250.000 dollarin korvausvaatimukseen, joka perustuu asunnon omistajan vaatimuksiin. Omistajan mukaan räppäri tuhosi läpikotaisin hänen asuntonsa. Kanteen asiakirjoissa on eritelty 15 erilaista tuhoa asunnossa.

A$AP Rocky, oikealta nimeltään Rakim Mayers, asui tuhotussa asunnossa vajaan vuoden ajan marraskuusta 2013 lokakuuhun 2014. Asiakirjoista ei selviä miksi korvauksia vaaditaan oikeudessa vasta nyt.