Julkkisvauva tulossa? Fanit uskovat Cheryl Colen olevan raskaana – Liam Paynesta isä?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

One Direction -yhtyeen 23-vuotias jäsen Liam Payne seurustelee itseään kymmenen vuotta vanhemman laulaja Cheryl Fernandez-Versinin, eli tutummin Cheryl Colen kanssa. Laulajanaisen tuore mainosesiintyminen on saanut kaikki 1D-fanit villeiksi – he arvelevat naisen odottavan lasta.

L’Oreal Parisin True Match -meikkivoiteen uusin mainoskampanja on saanut One Direction -fanit vakuuttuneiksi siitä, että Cheryl Fernandez-Versini odottaa ensimmäistä lastaan. Huhumylly alkoi oikeastaan jo keväällä, kun nainen ilmoitti luopuvansa The X Factor -ohjelman tuomaripestistä. Nyt naisen pyöristyneet kasvot ovat antaneet lisäpontta raskausjuoruille.

Liam Payne on myös lisännyt bioonsa erään tarkkasilmäisen fanin mukaan sanat, joissa laulaja kuvailee itseään maailman onnekkaimmaksi mieheksi. Kumpikaan julkkiksista ei ole vahvistanut raskaushuhuja, mutta Cheryl näyttää kieltämättä hehkuvan uudessa mainoksessa. Ehkäpä hän on yksinkertaisesti vain rakastunut?