Kukkulalla seisova mökki näyttää pieneltä – kunnes kurkistat sisälle!

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa taloissa ja muun muassa asuntovaunuissa koetaan usein tunne siitä, että sisätilat ovat merkittävästi avarammat ja suuremman tuntuiset kuin ulkoa olisi voinut kuvitella. Nyt Ranskassa on kuvattu kukkulalla seisova pienenpieni mökki, jonka sisällä odottaa yllätys.

Pin-Up Houses -yrityksen Joshua Woodsmanin suunnittelema on erittäin pienikokoinen ja helposti koottava rakennus, jonka sisätilat on suunniteltu näyttämään ja tuntumaan selvästi rakennuksen fyysisiä mittoja suuremmilta. Ja siinä on onnistuttu poikkeuksellisen hyvin. Talon hinta on vaivaiset 1.200 dollaria, eli noin 1.000 euroa, ja kolmihenkinen ryhmä kokoaa sen kolmessa tunnissa.

Koottava minitalo koostuu 21 eristetystä paneelista, jotka ovat puurimoilla kiinni toisissaan. Talossa on kolme eri väristä osiota, jotka kaikki edustavat erilaista käyttöä. Vessaa mökissä ei ole, joten tarpeet täytyy tehdä esimerkiksi ulkosalla. Sama yritys on aiemmin tehnyt muun muassa leikkimökkejä, joten pienten rakennusten osaaminen on hyvin hallussa.