Nyt kävi nolosti! Näyttelijättären iltapuku paljasti sisältönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkisjuhlissa poseeraaminen toinen toistaan paljastavammissa iltapuvuissa on monille B-luokan julkkiksille usein koko vierailun päätarkoitus. Näyttelijätär Lake Bell ei kuitenkaan kuulu tuohon paljastelevien naistähtien joukkoon. Nyt hän on joutunut poikkeuksellisen noloon tilanteeseen.

Lake Bell asteli eilen 2016 Creative Arts Emmys -tapahtuman punaiselle matolle Los Angelesissa. Hänellä oli yllään näyttävä iltapuku, jossa intiimipaikkoja peitti pienikokoiset riippuvat nyörit.

Kaunottaren pyörähtäessä punaisella matolla nyörit kuitenkin lähtivät keskipakoisvoiman myötä liikkeelle ja paljastivat iltapuvun sisällön melko nololla tavalla. Onneksi Bell oli pukenut iltapukunsa alle alushousut, joten intiimit paikat pysyivät vielä piilossa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash