Mad Max: Fury Road ilman erikoisefektejä: ”Silti mykistävä näky!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moni Mad Max: Fury Road -elokuvan nähnyt on ihastellut sen poikkeuksellisen rajuja erikoisefektejä ja räjähtelevää kuvakerrontaa. Nyt verkossa on julkaistu elokuvasta raakamateriaalia, joissa ei vielä ole lainkaan jälkikäsittelyssä lisättäviä erikoisefektejä. Silti tulos on mykistävä.

Video osoittaa, että elokuvan kuvaukset olivat melko rajua nähtävää, kun autokaravaanit kiitävät pitkin aavikkoa tulenlieskat loimuten. Samalla paljastuu, että läheskään kaikki erikoiselta näyttävät elementit eivät olleetkaan ainoastaan jälkikäsittelyn tulosta.

Videolla nähtäviä kohtauksia on nyt kuvattu mestariteoksiksi jo ilman erikoisefektejäkin. Videolla on parhaillaan jo lähes kaksi miljoonaa katsojaa. Videon perusteella ei ole ihme, että Mad Max: Fury Road kahmi Oscar-palkintoja sekä muita palkintoja ja kunnianosoituksia.