Mies löysi maan uumenista vanhan lasipurkin – sisältä paljastui vanha kirous

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Puutarhatöitä vuokra-asuntonsa takapihalla teki ällistyttävän löydön maata kaivaessaan. Lapio osui puutarhaan kätkettyyn lasipurkkiin. Hänellä ei ollut aavistustakaan, mitä vanhasta kätköstä paljastuisi.

Ensin mies ajatteli, että purkissa olisi rahaa tai huumekätkö. Hän poisti huolellisesti maata purkin ympäriltä noin 20 minuutin ajan, kunnes vanha esine oli nostettavissa ylös. Lasipurkin kansi oli suljettu teipillä. Mies kutsui vaimonsa paikalle ja he löysivät purkin sisältä vuokranantajansa valokuvan, jossa hän näytti huomattavasti nykyistä nuoremmalta. Lisäksi purkissa oli kankaanpala ja lappu, johon oli kirjoitettu kirous.

Vaimo tiesi välittömästi, että kyseessä oli noituuteen liittyvä esine, ja he pyysivät vuokranantajansa paikalle. Edellinen vuokralainen oli piilottanut purkin puutarhaan noin 15 vuotta aiemmin. Pariskunta poltti purkin sisältöineen ja kaatoi pyhää vettä kuoppaan sekä tuhkien päälle kirouksen kumoamiseksi. Mies julkaisi kammottavasta löydöstään kuvasarjan Imguriin.

Surprise Witchcraft!