Salaliittoteoreetikot innostuivat: ”Hillary Clintonilla kaksoisolento!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkikset ovat huijanneet paparazzeja kautta aikojen kaksoisolentoja palkkaamalla. Nyt salaliittoteoreetikot väittävät, että vastikään keuhkokuumeeseen sairastunut Yhdysvaltojen presidenttiehdokas Hillary Clinton olisi turvautunut julkisessa esiintymisessään samannäköiseen avustajaan.

Tarkkasilmäiset netin käyttäjät ovat vertailleet Hillary Clintonin kuvia ja huomanneet, että naisen ulkonäkö on muuttunut yhden päivän aikana. Demokraattiehdokkaan terveydestä on puhuttu jo pitkään, ja lopulta sairastunut nainen pyörtyi 9/11-muistotilaisuudessa New Yorkissa. Myöhemmin hän näytti kuitenkin voivan poikkeuksellisen erinomaisesti.

Osa ihmisistä väittää, että Hillary Clinton olisi pannut kaksoisolentonsa New Yorkin kadulle toimittajia tervehtimään. Naisella oli väitteiden mukaan iltapäivällä pyöreämmät posket, tasaisempi iho ja erilainen vartalonmalli. Vertailukuvia on julkaistu nettiin, ja jokainen voi itse päätellä onko kyseessä yksi ja sama henkilö, ja onko kaksoisolennon käyttämisellä varsinaisesti edes merkitystä.