Kim Kardashian otti 6 000 selfietä neljässä päivässä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin tutkimuksesta, jonka mukaan erityisen paljon selfieitä julkaisevat ihmiset omaavat muita enemmän psykopaateille ominaisia piirteitä. Kim Kardashian paljasti äskettäin ottaneensa Meksikon lomalla 1.500 omakuvaa päivässä.

YouTube
YouTube
Instagram
Instagram

Seurapiirijulkkis Kim Kardashian lomaili neljä päivää Meksikossa. Upeauumanen nainen on nyt paljastanut, että otti itsestään reissun aikana yhteensä 6.000 kuvaa. Kardashian kertoi kuvaushysteriastaan KendallJ.com -sivustolla julkaisemassaan Kim-Digits: The Breakdown of My Mexico Vacation -osiossa. Kuvamäärä tarkoittaa 1.500 kuvaa päivässä, eli keskimäärin 62 kuvaa tunnissa.

Samalla nainen paljasti käyttäneensä loman aikana yhdeksää eri bikiniparia, vaikka ei ehtinytkään valokuvauksen takia viettämään tarpeeksi aikaa auringossa. Hänen aviomiehensä Kanye West kertoi loman jälkeen panneensa puhelimen syrjään, jotta sai luovuutensa kukkimaan paremmin. Myös parin kolmevuotias North ja yhdeksän kuukauden ikäinen Saint olivat mukana matkalla.