Tutkija varoittaa: Seksirobotit syrjäyttävät ihmisrakkauden

Digi Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kirkwood Collegen tutkija Joel Snell on varoittanut ihmiskuntaa robottiseksistä. Hänen mukaansa ihmiskunta ei kykene koskaan vastaamaan toistensa tarpeisiin samalla tavalla seksirobottien yleistyttyä. Tutkijan mukaan ihmiset jäävät robottirakkauteen koukkuun.

– Ihmiset saattavat tulla riippuvaisiksi heidän aina uskollisista ja aina valmiudessa olevista seksiroboteistaan. Ihmiset panevat elämänsä uuteen tärkeysjärjestyksen addiktionsa puitteissa, Snell kertoo Daily Star -lehdelle.

Roboteista voi olla avioliitossa eläville sekä myönteisiä että kielteisiä vaikutuksia. Toisaalta seksirobotit voivat tuoda suhteisiin kauan kaivattua piristysruisketta, mutta toisaalta ihmisiä muistuttavien koneiden kanssa suoritettu seksisessio voidaan mieltää pettämiseksi. Kerroimme äskettäin, että seksirobotteja tullaan näkemään ainakin ilotalojen työntekijöinä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat