Kim Kardashian juhlisti avustajansa syntymäpäivää – jakoi oman peppukuvansa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashianin paljastettiin ottaneen taannoisella nelipäiväisellä Meksikon lomallaan yhteensä 6 000 selfietä. Nyt seurapiiritähti on juhlistanut avustajansa syntymäpäivää tavalla, joka on mahdollista vain Kardashianille.

Kim jakoi Instagramissa kuvan, jossa hän muisti avustajanaan toimivan Stephanie Shepherdin merkkipäivää. Otoksessa tähti poseeraa itse vähissä vaatteissa, avustajan silhuetin heijastuessa lasioveen hänen taustallaan.

– Hyvää syntymäpäviää Stephanie! Rakastan tätä kuvaa meistä kahdesta, kuvatekstissä luki.

Tähti jakoi myös toisen otoksen itsestään ja avustajastaan. Kim poseeraa ruokapöydän ääressä samalla, kun kuvassa hädin tuskin näkyvä Stephanie kerää astioita pöydältä.

– Oikeasti, kiitos Stephanielle joka auttaa minua aina ja syö tähteeni, jotta ne eivät menisi hukkaan!, Kardashian kertoi.

Kuvissa oli kuitenkin mitä ilmeisimmin kyse kaksikon yhteisestä itseironisesta vitsailusta. Kim jakoi nimittäin lopulta kuvan, jossa tähti ja hänen avustajansa nauttivat yhdessä viinistä.

Happy Birthday @steph_shep I love this pic of us!

Kuva, jonka Kim Kardashian West (@kimkardashian) julkaisi

Seriously @steph_shep thanks for always having my back and eating all my left overs so they don't go to waste!

Kuva, jonka Kim Kardashian West (@kimkardashian) julkaisi

In all seriousness I'm going to be totally selfless for this one last post. Thanks for being my main bitch! Happy Birthday!

Kuva, jonka Kim Kardashian West (@kimkardashian) julkaisi