Oletko säilönyt maapähkinävoin aina väärin? Tässä oikea tyyli

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maapähkinävoi on tunnetusti herkullista, ja ainakin makeuttamattomassa muodossa myös terveellistä. Verkossa levinneen väitteen mukaan suurin osa ihmisistä on kuitenkin syyllistynyt herkun säilyttämiseen väärällä tavalla.

Luomumaapähkinävoita syövät ovat saattaneet törmätä ilmiöön, jossa levitteen öljyt ovat nousseet pintaan purkin avatessa. PureWow-sivuston mukaan ongelmaan on kuitenkin olemassa erittäin yksinkertainen ratkaisu.

Maapähkinävoipurkkia kannattaa säilyttää ylösalaisin. Näin ollen ylöspäin hakeutuva öljy nousee maapähkinävoin läpi purkin pohjaan. Tällä tavoin levite on heti valmista herkuteltavaksi ilman, että sitä tarvitsee enää sekoittaa erikseen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat