Perunalastujen mauste paljastui kuolleiksi muurahaisiksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Oregonissa asuvan teinitytön lounaasta paljastui taannoin vähintäänkin ällöttävä yllätys. Perunalastujen päällä olleet mustat pisteet paljastuivat joksikin aivan muuksi kuin pippuriksi.

Emily Wagoner osti Beavertonin Pita Pit -ravintolasta aterian, johon kuului suolalla ja etikalla maustettuja sipsejä. Emily ehti syömään muutaman perunalastun, kunnes hän hän alkoi tutkimaan niitä tarkemmin. Paljastui, että pippurilta näyttäneet mustat pisteet olivatkin kuolleita muurahaisia.

Emily valitti asiasta ravintolalle, joka tarjosi korvaukseksi uutta pussillista perunalastuja. Pita Pit ei kuitenkaan suostunut maksamaan takaisin lounaan 14 dollaria maksaneen lounaan hintaa tai pyytämään tapausta anteeksi.

Kuva muurahaisilla maustetuista sipseistä levisi nopeasti Twitterissä. Pita Pit on sittemmin lupautunut paneutua asiaan tarkemmin ja tarjonnut Emilylle 50 dollarin hyvitystä. Mashable-sivuston mukaan Emily aikoo kuitenkin välttää jatkossa ravintolaketjun ruokia.