Sähkötupakka räjähti käsilaukussa – tallentui valvontakameralle

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sähkötupakat ovat tavanomaisia savukkeita vähemmän haitallisia, mutta vaarattomia nekään eivät ole. Perinteisellä tupakalla on harvemmin taipumusta esimerkiksi räjähtää yllättäen.

Yhdysvaltojen New Jerseyssa sijaitsevassa ostoskeskuksessa kuvatulla videolla naisen sähkötupakka räjähtää yhtäkkiä. Valvontakameran taltioimalla videolla nähdään, kuinka hänen käsilaukustaan ilmestyy yhtäkkiä valtava musta savupilvi.

– Se kuulosti aseen ääneltä. Kuin pommi olisi räjähtänyt, e-tupakan omistaja Mara McInterney kuvailee NBC 4 -uutissivustolle.

Sähkötupakan räjähtäminen ei ole yleistä, mutta ei suinkaan mahdotonta. Huffington Post -sivuston mukaan yhdessä rajuimmista onnettomuuksista Kalifornialainen mies joutui taannoin sairaalaan e-tupakan räjähdettyä hänen suussaan.