Jättirinnat olivat viedä Heidi Montagin hengen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Heidi Montag on pysytellyt pitkään poissa julkisuudesta. Realitytähtenä tunnetuksi tullut Heidi pilasi vartalonsa ja kasvonsa lukemattomilla kauneusleikkauksilla, joihin hän oli myös kuolla saatuaan komplikaatioita. Lähes kohtalokkaan operaation jälkeen hän vetäytyi julkisuudesta.

Nyt Heidi on kuvattu pitkästä aikaa bikineissä, kun hän keikisteli paparazzille lomareissullaan Bahamalla, Karibialla. Nassaussa sijaitsevan hotellin uima-altaalla entinen superjulkkispari kuvasi itse itseään innokkaasti. Heidin mukana oli nimittäin myös hänen miehensä Spencer Pratt.

Heidi Montagille tehtiin aikoinaan samalla kertaa peräti kymmenen eri operaatiota, ja hän oli menehtyä leikkauksessa. Taannoin paljastui, että parin realitysarjan tuottaja oli määrännyt Spencerin jättämään Heidin alttarille ja pakenemaan paikalta. Siihen pari ei kuitenkaan suostunut. Montagin mukaan tuo tilanne oli lopun merkkejä The Hills -sarjassa. Pariskunta nähtiin sittemmin Britannian Big Brother -ohjelmassa, jossa he ajautuivat heti riitoihin muiden talossa asuvien julkkisten kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash