Miley Cyrus pukeutui verhoon – tästäkö tulossa trendi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa vieraillut poptähti Miley Cyrus nähtiin äskettäin kiertelemässä vaateliikkeitä yhdessä äitinsä Tish Cyrusin kanssa. Äidin ja tyttären shoppailupäivä sai silminnäkijät hymähtelemään, sillä Miley nähtiin kaupassa rinnat paljaana. Nyt New Yorkissa hänet on kuitenkin kuvattu täysissä pukeissa.

Miley Cyrus kuvattiin värikkässä housupuvussa, jonka kuosi oli kuin 1990-luvun Amarillo-ravintoloiden huonekaluista. Vastaavia nähdään vaatteissa yleensä saman vuosikymmenen puolivälin muotivaatteissa, joten trendi on mahdollisesti tekemässä paluuta.

Miley Cyrusin äiti Tish lienee tottunut näkemään tyttärensä yllä mitä paljastavimpia vaatteita, mutta taannoinen rinnat paljastanut asu lienee ollut hänellekin ihmetyksen aihe. Kuvista päätellen shoppailureissu oli kuitenkin onnistunut, sillä Miley ihastui eräässä putiikissa korkeavyötäröisiin farkkuihin ja esitteli niitä innoissaan äidilleen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash