Renee Zellwegerin teinikuvat julkaistiin – tunnistatko tulevan tähden?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Renee Zellweger julkaisi taannoin Huffington Post -lehdessä tekstin, jossa hän ottiu kantaa väitteisiin koskien hänen kauneusleikkauksiaan. Vuoden 2014 jälkeen fanit ja lehdistö ryhtyivät kirjoittamaan, että naisen ulkonäkö on muuttunut huomattavasti. Epäilykset kohdistuivat kauneusleikkauksiin, jotka näyttelijä kuitenkin kiisti.

Nyt verkkoon on päätynyt Renee Zellwegerin lapsuus- ja nuoruuskuvia 1980-luvulta. Mukana on muun muassa koulujen vuosikirjojen kuvia ja cheerleader-harrastuksen parissa ikuistettuja otoksia muun muassa vuodelta 1987, jolloin Zellweger valmistui.

Renee Zellweger on siis kiistänyt jyrkästi kauneusleikkausväitteet ja kertonut, että hänen kasvoilleen ei ole tehty mitään toimenpiteitä. Näyttelijätär ei voi ymmärtää sitä miten ihmiset olettavat hänen näyttävän samalta kuin 16 vuotta sitten kun ensimmäinen Bridget Jones on tehty. Zellweger kiistää kaikki kauneusleikkaushuhut ja kertoo kasvojensa muuttumisen johtuvan vain 16 vuoden aikana tapahtuneesta ikääntymisestä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash