Uudessa McDonald’s-ravintolassa ei tarjoilla hampurilaisia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pariisin Rue Rambuteauun avattu tuore ruokapaikka saattaa vaikuttaa nopeasti melko perinteiseltä ranskalaiselta kahvilalta. Pian kahvilasta paljastuu kuitenkin yllättäviä yksityiskohtia. McCafe on pikaruokaketju McDonald’sin tuore ravintola.

Toisin kuin ketjun toimipisteissä yleensä, McCafessa ei tarjoilla lainkaan hampurilaisia tai ranskalaisia. Sen sijaan myynnissä on kahvia, keittoa, voileipiä, voisarvia ja kakkua.

Fortune-sivuston mukaan kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun McDonald’s kokeilee perinteisestä konseptistaan poikkeavaa ravintolan perustamista. Yhtiö avasi Pariisiin vuonna 2010 salaattibaarilla varustetun kahvilan. Kyseinen ruokapaikka suljettiin kuitenkin jo vuoden päästä aukeamisesta.

#paris #3e #mccaferambuteau #nouveaulieu #pasdehamburger #clubsandwiches #memevegan #???? #

Kuva, jonka Jestin Sylvie (@sylviemicheline) julkaisi