Maailma pyörii radallaan – Amanda Bynes teki paluun Twitteriin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapsitähtenä ansioikkaasti uraa luoneen näyttelijä Amanda Bynesin elämä ajautui taannoin syöksykierteeseen päihteiden ja mielenterveysongelmien vuoksi. Elämänsä kuntoon saanut näyttelijä retkahti uudestaan kuntoutuksen jälkeen.

Twitterissä julkisesti sekoillut Amanda Bynes on pitänyt usein taukoa sosiaalisesta mediasta. Nyt hän on jälleen kerran tehnyt paluun Twitteriin julkaisemalla kuvan uudesta kampauksestaan. Nainen on leikannut hiuksensa. Lisäksi hän twiittaa, että nauttii Orange Countyssa sijaitsevassa Fashion Institute of Design & Merchandising -oppilaitoksessa olemisesta ja on saavuttanut puolivälin opinnoissa.

Lisäksi Bynes kertoo, että hänen Twitter-tilinsä on tarkoitettu medialle tiedottamiseen ja kaikki muut hänen kuviaan julkaisevat käyttäjät ovat feikkejä. Bynes muutti pois vanhempiensa kodista kaksi vuotta sitten. Hän onnistui yhden kuukauden aikana saamaan syytteet rattijuopumuksesta, eropaperit koulusta, kihlasormuksen sormeensa ja syytteet myymälävarkaudesta.