Barbie-kakusta tulikin barbaarikakku

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime vuosina on uutisoitu ahkerasti lihan syömisen vaaroista. Eläinproteiinien nauttimista on verrattu epäterveellisyysasteikolla jopa tupakoimiseen. Nyt perinteinen Barbie-kakku on muokattu barbaarien versioksi.

Prinsessakutsuille saatetaan leipoa legendaarinen Barbie-kakku, jossa nuken mekko on syötävää kermaleivosta. Makea versio saa nyt haastajan Kiinasta, jossa yksi ravintola on ottanut myytäväksi lihaisamman nukkeannoksen. Elyse Ribbons julkaisi proteiinipitoisen Babrie-kakun kuvan Twitteriin. Lelun päälle on puettu raakoja pihvejä.

Ravintola-annos muistuttaa suuresti taannoin Lady Gagan yllä nähtyjä lihamekkoja. Perinteinen Barbie-nukkekakku leivotaan siten, että tavallisesta kakusta muotoillaan puoliympyrä. Sen jälkeen nukke pannaan seisomaan kakun keskelle. Koristelun avulla kakusta tulee Barbien mekkoa muistuttava herkku.