Makwan Amirkhani antoi kurinpalautusta pikkupojille – suorassa nettilähetyksessä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten sankariksi viime aikoina noussut vapaaottelija Makwan Amirkhani tekee usein suoria nettilähetyksiä Facebookissa. Tänään iltapäivällä oli vuorossa hieman erilainen lähetys, kun Makwan oli saanut tietää kolmen pikkupojan käyneen luvatta autossa kuuntelemassa musiikkia.

Kaksi poikaa, joista vanhempi oli kahdeksanvuotias, olivat saaneet haltuunsa auton avaimet ja menneet niillä sisään autoon ilman aikuista mukanaan. Siellä he olivat kuunnelleet musiikkia. Kolmas poika ei suostunut kahden muun mukaan, vaan sen sijaan hän kertoi tilanteesta aikuisille. Sitten Amirkhani astui mukaan tilanteeseen ja istutti pojat terassituoleille vierekkäin kuuntelemaan puhuttelua.

Vapaaottelija piti suorassa Facebook-lähetyksessä pojille ankaran puhuttelun, jossa kolmikko kuunteli hiirenhiljaa ja vastasi vain kun kysyttiin. Hän muun muassa korosti, ettei autoon saa mennä ilman aikuisia mukana. Kurinpalautus meni siis varmasti perille. Suoraa lähetystä katseli parhaimmillaan 1.300 katsojaa. Tästä puhuttelusta moni suomalainen perheenisä voisi ottaa opikseen.

Video poistettiin verkosta pian sen päättymisen jälkeen. Koska videolla nähtiin lapsia, ei Stara julkaise siitä myöskään kuvakaappausta.