Pariskunnan päiväkävely muuttui kissanpentujen pelastusoperaatioksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joka syksyn tullen aletaan kampanjoimaan kissojen puolesta. Monet ihmiset ottavat kesällä kissoja, joita eivät haluakaan enää syksyn tullen hoitaa. Monet rakkaat lemmikit joutuvat omistajiensa hylkäämiksi kun ne viedään esimerkiksi autolla niin kauas metsään, että ne eivät enää löydä kotiin.

Nyt sosiaalisessa mediassa on alkanut nousemaan jälleen ajankohtaiseksi tulevaan aiheeseen liittyvä video, joka on kuvattu muutama vuosi sitten. Videolla näkyy miten metsässä kävelyllä ollut pariskunta löysi sattumalta sinne hylätyn pentueen. Neljä pikkuista kissanpentua maukui metsässä nälissään ja pariskunta pelastikin ne juuri ajoissa.

Kissanpennut olivat todella väsyneitä kun pariskunta pelasti ne. Pikkuiset nukkuivat autossa, minkä jälkeen pariskunnan asunnossa ne hotkivat ruokaa ja joivat vettä todella suurella halulla. Onneksi tällä tarinalla oli onnellinen loppu, kun kissasisarukset saatiin vielä kotiutettua kahteen rakastavaan perheeseen pareittain.