Miss Suomi Shirly Karvinen huippuseksikkäissä lomakuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hallitseva Miss Suomi Shirly Karvinen on parhaillaan Turkin Alanyassa, jossa hän on samalla mukana televisiosarjan kuvauksissa. Tänään missikaunotar julkaisi Instagramissa hieman tunnelmakuvia reissulta. Upeissa kuvissa hänet nähdään punaisissa bikineissä hotellin uima-altaalla.

Taannoin Suomessa autoreissullaan rattijuopon käräyttänyt Shirly Karvinen lekottelee kuvissa Damlatas-rannan tuntumassa sijaitsevan Deturin all inclusive -hotelleihin kuuluvan Kahya Hotel Beachin uima-altaalla.

Onnellinen vesipeto ? #deturmoments

Kuva, jonka Shirly (@shirlykarvinen) julkaisi

Detur, Kahya Hotel Beach
Detur, Kahya Hotel Beach

Tv-kuvauksissa ? Ihan turistina pitkästä aikaa ☀️ #deturmoments #alanya

Kuva, jonka Shirly (@shirlykarvinen) julkaisi