Tältä näyttää 2 000 kilokaloria eri ruoka-annoksina

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tavallisen ihmisen tulisi nauttia päivittäin noin 2.000 kilokaloria. Ravinnon tarve määräytyy kuitenkin ihmisen iän, sukupuolen ja aktiivisuustason mukaan. Tech Insider laski ja osoitti, kuinka paljon eri ruokia tulisi syödä tarvittavan kalorimäärän saavuttamiseksi.

Ihmisten tulisi syödä terveellisesti ja ravintorikasta ruokaa voidakseen hyvin. Silti päivittäisen kaloritarpeen saa helposti tyydytettyä esimerkiksi kolmella Burger Kingin Whopper-hampurilaisella. 2.000 kilokaloria täyttyy myös neljästä McDonald’sin suuresta ranskalaisateriasta. Mikäli nauttii pizzaa, täyttää noin seitsemän palaa päivittäisen tarpeen.

Coca-colaa voi puolestaan juoda 14,5 tölkillistä, kun omenoita saa rouskuttaa kalorimäärän täyttämiseksi 16 kappaletta. Banaaneja voi syödä 18 kappaletta ja porkkanoita peräti 64 kappaletta. Ravintoasiantuntijat eivät kuitenkaan suosittele yksipuolista ruokavaliota.