Yksinäinen poika joutui tekemään itselleen syntymäpäiväkortteja – sitten nettiväki päätti tehdä asialle jotain

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Autistinen Ollie Jones -niminen poika ei ollut saanut yhtäkään ystävää. Kun Ollien äiti Karen huomasi, että poika oli tehnyt itse itselleen kaksi syntymäpäiväkorttia, hänen sydämensä särkyi. Poika ei ollut odottanut kenenkään muistavan hänen syntymäpäiväänsä, minkä vuoksi hän oli askarrellut itse itselleen syntymäpäiväkortit.

Kun äiti huomasi Ollien tekemät kortit, hän kirjoitti Facebook-sivuilleen pienen avunhuudon. Hän pyysi ihmisiä ystävällisesti lähettämään hänen pojalleen onnentoivotuksia korttien muodossa postissa, kun Ollie täytti 15 vuotta. Karen ei olisi voinut kuvitellakaan miten paljon Ollien tarina tulisi koskettamaan ihmisiä.

Ollie Jonesille alkoi tulla postia laatikoittain. Ollie sai postissa syntymäpäiväkortteja ja lahjoja, joista yksi oli Saudi Arabiasta saakka lähetetty Xbox-pelikonsoli. Onnentoivotuksia tuli lopulta Ollielle enemmän kuin itse kuningatar Elisabetille. Poika sai postissa Daily Mail -lehden mukaan noin 20.000 korttia, kun kuningattarelle onnentoivotuksia lähetetään vuosittain noin 17.000.