7 mystistä paikkaa, jotka on piilotettu aivan ihmisten silmien eteen

Matkailu Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Oletko koskaan ajatellut, että kuvaamasi nähtävyyden taakse kätkeytyisi jotain mistä vain kovin harva ihminen on tietoinen? Maailmalla on lukuisia turistikohteita, joissa käy päivittäin tuhansia ja taas tuhansia vierailijoita, ja joissa on paikkoja, joita tavallisella turistilla ei ole tietoa.

Esimerkiksi Pariisin Eiffel-tornissa on salainen huone aivan huipulla. Lisäksi esimerkiksi Disney World -huvipuistoja on myös nykyisin yleisöltä suljettu tila. Mystiseen Discovery Island -saareen ei kuitenkaan enää pääse, sillä se suljettiin vuonna 1999.

Myös maailman tunnetuimpiin turistikohteisiin lukeutuvan Times Squaren keskellä New Yorkissa on kerrostalo, joka on vaan täynnä tyhjiä huoneita ja hylättyjä toimistoja.