Teinitähti kopioi Kylie Jennerin seksikkään asun – hitti vai huti?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moderni perhe -komediasarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä Ariel Winter saapui Emmy-gaalan punaiselle matolle kameroiden eteen todella upeana itsevarmuutta hehkuen. Naisen huomiota herättävä puku muistutti kuitenkin paljon mekkoa, joka Kylie Jennerillä oli yllään muutama päivä ennen gaalaa.

Kylie Jenner kohahdutti New Yorkin muotiviikoilla pukeutumalla lyhyeen mekkoon, jonka ihon värinen kangas antoi katsojalle illuusion siitä, että nainen olisi pukeutunut mekkoon, joka peittää vain osan vartalosta strassien avulla. Nyt Ariel Winter nähtiin Emmy-gaalan punaisella matolla lähes identtinen mekko yllään.

18-vuotiaan Ariel Winterin mekko muistuttaa todella paljon Kylie Jennerin käyttämää mekkoa. Winterin mekossa on vain yksi näkyvä ero, joka on sen pituus. Winterin mekossa on pitkä halkiollinen helma kun taas Jennerin mekon helma ylsi vain puoleen reiteen saakka.

Palkintogaaloissa pukeudutaan aina uniikkeihin suunnittelijoiden valmistamiin pukuihin, jotka on tehty huolella vain yhtä käyttökertaa varten kyseiseen tapahtumaan. Tämän vuoksi moni onkin ihmetellyt sitä, että näyttelijän ylle valikoitui asu, joka muistutti niin selvästi Kylie Jennerin mekkoa.