Britney Spears treenaa kotonaan – tyrmäävän upea vartalo pääosassa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näin Britney Spears treenaa kotonaan – julkaisi vauhdikkaan tanssivideon

Britney Spears on treenannut itselleen upean vartalon, jota hän ei ujostele esitellä. Tällä kerralla 34-vuotias laulajatar on julkaissut omalla Instagram-kanavallaan videon, jossa hän tanssii pikkuruiset shortsit ja kukkakuviolliset rintaliivit yllään.

Britney Spearsin julkaisemalla videolla nainen tanssii Meghan Trainorin esittämän Me Too -nimisen kappaleen tahdissa vauhdikkaan koreografian läpi paljastava asu yllään. Tähti kommentoi kuvan yhteydessä, että siitä onkin jo aikaa kun hän on viimeksi irrotellut kunnolla. 

Video sai ensimmäisen yhdeksän tunnin aikana jo yli 1,6 miljoonaa katselua ja lähes 20.000 kommenttia. Moni on ihastellut taitavia tanssiliikkeitä ja ylistänyt myös naisen treenattuja jalka- ja vatsalihaksia, jotka näkyvät videolla hyvin selvästi. 

It's been a while since I've cut loose ????

Video, jonka Britney Spears (@britneyspears) julkaisi