Michael Phelps palautui mitalisuorituksestaan – söi puoli kiloa pastaa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen kilpauimari Michael Phelps voitti taannoin Rio De Janeiron olympialaisissa jo uransa 21. kultamitalin. Mies tunnetaankin julkisuudessa olympiahistorian menestyneimpänä urheilijana. Nyt Michael Phelps on paljastanut, kuinka hän palautui viimeisimmästä mitalisuorituksestaan.

Mies söi 4×200 vapaauintiviestin jälkeen noin puolen kilon edestä pastaa. Kaiken kukkuraksi mies ei ole ruokalajin suurin ystävä.

– Taisin syödä noin puoli kiloa spagettia. En ole spagetin fani, joten pakotin itseni syömään sen, uimari kuvailee Inside the Games -sivuston mukaan.

Kilpauimari paljasti vuonna 2008 New York Post -lehden mukaan syövänsä päivittäin noin 12 000 kilokalorin edestä ruokaa. Päivittäisiin ruokiin kuului muun muassa suurikokoisia kinkku- ja juustovoileipiä, kokonaisia pizzoja ja tuhannen kilokalorin energiajuomia.