Opettaja ryhtyi piirtämään liitutaululle – tulos loksauttaa jokaisen leuat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Japanilainen opettaja yllättää oppilaansa kerta toisensa jälkeen luomalla upeita taideteoksia luokkahuoneiden liitutauluille. Hirotaka Hamasaki -niminen mies tunnetaan myös taiteilijanimellä Hamacream, jolla taideaineita opettava mies julkaisee kuvia tuotoksistaan Instagramiin.

Hamacream toisintaa tunnettujen taiteilijoiden tekemiä maalauksia luokkahuoneiden liitutauluille. Mies on tehnyt liitutauluille muun muassa Leonardo da Vincin ja Pablo Picasson töitä ja onnistunut luomaan todella näyttävät teokset pelkkien liitujen avulla.

Hamacream opettaa Boredpanda-sivuston mukaan koulussa taideaineita minkä lisäksi hän on myös graafinen suunnittelija. Miehen Instagram-sivustolla pystyy seuraamaan taitelijan hienoja töitä, joista uusimmassa hän on käyttänyt valkoisen liidun lisäksi myös värikkäitä liituja.

2015.6.1 #blackboard #chalkart #artclasses #ukiyoe #hokusai

Kuva, jonka Hirotaka Hamasaki (@hamacream) julkaisi

2014.12.8 #blackboard #chalkart #artclasses #guernica #picasso

Kuva, jonka Hirotaka Hamasaki (@hamacream) julkaisi

2016.2.25 #blackboard #chalkart #artclasses #lastsupper #leonardodavinci

Kuva, jonka Hirotaka Hamasaki (@hamacream) julkaisi

2016.5.2 #blackboard #chalkart #artclasses #emblem #tokyo #olympics

Kuva, jonka Hirotaka Hamasaki (@hamacream) julkaisi