Saara Aalto pääsi jatkoon Iso-Britannian X Factorissa: ”Oli ihan uskomatonta!” – katso esitys videona!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatähti Saara Aalto yllätti äskettäin suomalaiset osallistumalla Iso-Britannian X Factor -ohjelmaan, jonka esikarsinnoista hän pääsi jatkoon ylivoimaisella suorituksellaan ja tuomareiden ihastellessa suomalaista. Nyt Saara on päässyt jälleen jatkoon ja hän esiintyy ensi viikolla Lontoon maineikkaalla Webleyn Arenalla.

– En oo ikinä kuullu missään niin uskomattomia esityksiä kuin ne 50 esitystä, mitä kuulin bootcampilla.. Oli ihan uskomatonta, että pääsin jatkoon. Huhhuh! Wembley Arena kutsuu ja kaikki on mahdollista, kun uskallat yrittää. Kiiitos kaikille ihanista sanoista, Saara Aalto kirjoitti eilen Facebookissa.

Saaran kappaleena kuultiin klassikkohitti On The Radio, jonka esitti alunperin Donna Summer. Jälleen kerran Aalto hurmasi arvovaltaisen tuomariston. X Factor UK julkaisi eilen Saaran esityksestä myös YouTube-videon.