Tom Hiddleston väisti kysymykset Taylor Swiftin erosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Tom Hiddleston ja poptähti Taylor Swift erosivat kolmen kuukauden seurustelun jälkeen. Nyt mies joutui näyttäytymään punaisella matolla Mirror-lehden mukaan ensimmäistä kertaa eron jälkeen ilman tyttöystäväänsä.

35-vuotias Hiddleston on ollut paljon uutisotsikoissa Swiftin kanssa koko heidän parisuhteensa ajan. Myös ero oli todella julkinen ja syytökset lentelivät annetuissa haastatteluissa puolin ja toisin. Hiddleston on osoittautunut olevansa todella ovela väistelemään lehdistön kysymyksiä, ja tuotti monille uteliaille jälleen kerran pettymyksen Emmy Awards -palkintogaalan punaisella matolla.

Ihmiset odottelivat näyttelijää kuumeisesti punaisella matolla ja ehtivät jo luulla, että mies ei saavukaan palkintogaalaan. Mies oli kuitenkin niin ovela, että päätti saapua niin reilusti myöhässä gaalaan, että hänen täytyi kävellä reippaasti kaikkien kuvaajien ja toimittajien ohi ja olla vastaamatta yhteenkään kysymykseen.