Upea timelapse-video vie Australian ikiaikaiseen sydänmaahan

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australian sisämaa tunnetaan laajoista aavikko-alueistaan, joissa tunnelma on paikoitellen kuin toisesta maailmasta. Tuoreella videolla Australian ikiaikaisiin ja mystisiin näkyihin päästään tutustumaan kotisohvalta käsin.

Valokuvaaja Kartikeya Sharma vietti yhteensä kymmenen kuukautta kuvatessaan maan luontoa ja koostaessaan otoksia yhteen. Tuloksena syntyi näyttävä The Ancients: At Australia’s Spiritual Heart -video. Videolla päästään seuraamaan upeaa timelapse-materiaalia esimerkiksi maan tunnetuimpiin nähtävyyksiin lukeutuvan Uluru-kivimuodostelman tuntumasta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat