Tyttöni mun -hittielokuvan lapsitähdestä varttui tyrmäävä kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun alun suosituimpiin menestyselokuviin lukeutui My Girl, jonka tarina ja lapsitähdet saivat miljoonat ihmiset kyyneliin. Elokuvassa pikkutyttönä naispääosaa esittänyt 11-vuotias Anna Chlumsky vetäytyi sittemmin julkisuudesta, mutta viime aikoina hänet on jälleen nähty yhä useammin julkkisjuhlissa.

Nyt Anna Chlumsky kuvattiin hänen osallistuessaan Microsoft Theaterissa Los Angelesissa järjestettyyn Emmy Awards -gaalaan. Entinen lapsitähti on nykyisin upea 35-vuotias kaunotar.

Macaulay Culkinin kanssa hittileffassa lapsena näytellyt Anna Chlumsky on 35-vuotias kaunotar, joka on naimisissa ja työskentelee edelleen näyttelijänä. Hänet on nähty esimerkiksi komediasarjassa Veep. Chlumsky piti näyttelemisessä aikoinaan taukoa, joten hän onnistui välttämään ikuisen lapsitähden statuksen, josta on tunnetusti ainoastaan haittaa Hollywodissa.

Splash
Splash
Splash
Splash