Burpee-trendi leviää – keinusta tehtiin kuntoiluväline

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tänä kesänä alkoi nousemaan uusi melko tapaturma-altis kuntoilutrendi, jossa käytetään keinua. Keinu-burpee on liikesarja, jossa hypätään henkilöä kohti keinuvan istuimen yli ja asetutaan nopeasti sen alle maahan makuulle, minkä jälkeen keinun istuin keinahtaa henkilön yli.

Keinu-burpeet vaativat liikkujalta harjoitusta, täsmällisyyttä ja täydellistä ajoitusta. Keinu-burpeet näyttävät hauskalta ja sujuvalta onnistuessaan, mutta verkkoon on alkanut kuitenkin ilmestymään myös videoita, joissa liikkujat ovat saaneet lähestulkoon traumat keinusta istuimen kolahdellessa heitä päähän.

Insider-sivuston julkaisemalla videolla nähdään miten keinu-burpeet suoritetaan oikein. Toisella videolla eräs nainen kokeilee kyseistä liikesarjaa kaverin kuvatessa ja sai nopeasti huomata, että keinu-burpeet eivät olekaan niin hauskoja kuin miltä ne aluksi näyttivät.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat