Claudia Jordan juhli Emmy-jatkobileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Claudia Jordan on nähty vuosien varrella lukuisissa televisiosarjoissa, mutta alunperin hän nousi julkkikseksi teinimissinä. Viime aikoina Claudia on nähty julkisuudessa esimerkiksi Atlantan Täydelliset naiset -realitysarjassa.

Eilen Claudia Jordan kuvattiin osallistumassa Emmy-gaalan jatkobileisiin AMC Networksin kutsumana. Hän asteli BOA Steakhousen punaiselle matolle upeassa mustassa iltapuvussa, jonka paljastama kaula-aukko vei bileissä huomion.

Claudia Jordan nähtiin aikoinaan Deal or No Deal -ohjelmassa, mutta hänet on sittemmin nähty monissa muissakin televisiosarjoissa ja -kilpailuissa. Kaunotar voitti Miss Rhode Island Teen USA -missikilpailun vuonna 1990 ja edusti aluetta kansallisessa missikilpailussa. Miss USA -kilpailussa hän sijoittui vuonna 1997 kymmenenneksi. Claudia muistetaan myös Diili-ohjelman amerikkalaisversion kilpailijana, sillä hän on osallistunut ohjelmaan jo kahdesti.

Splash
Splash
Splash
Splash