Ihastuttava kultainennoutaja on New Yorkin uusi vetonaula

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen itärannikolla sijaitseva New York on suosittu kaupunkilomakohde. Nyt turistit hehkuttavat uutta kaupungin nähtävyyttä, joka on saavuttanut runsaasti suosiota muun muassa Instagramissa. Kyseessä on kultainennoutaja nimeltään Louboutina.

Koirien ja muiden lemmikkieläinten läsnäololla on todistettavasti stressiä ja verenpainetta vähentävä vaikutus. On olemassa erilaisia terapiaeläimiä, jossa parannetaan henkilön fyysistä, sosiaalista, emotionaalista ja kognitiivista toimintaa. Louboutina on tullut kuuluisaksi siksi, että se halaa ihmisiä kaduilla.

Koiran omistaja Cesar Fernandez-Chavez on opettanut lemmikkieläimensä nousemaan takatassujen varaan siten, että etummaiset käpälät menevät vieressä seisovan ihmisen ympärille. Asento näyttää siltä kuin koira halaisi. Louboutina päättää itse, koska hän lähestyy ihmistä halaamisasennossa, mutta omistaja myöntää koiran nauttivan suunnattomasti saamastaan huomiosta, New York Daily News uutisoi.