Hirvi ihmetytti Kouvolan keskustassa: ”550 ilmapalloa myöhemmin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kouvolan keskustassa liikkuneet saivat tänään hieraista silmiään, kun vastaan tuli hirvi. Kyse ei ollut Stepan hitistä, vaan massivisen kokoisesta liikkuvasta oliosta, jota autojen ei tällä kertaa tarvinnut juuri väistellä. Upea hirvi oli nimittäin tehty pelkästään ilmapalloista.

Tempauksen takana oli ilmapallotaituri JP Pirinen, joka julkaisi siitä videon verkossa. Facebook-videolla nähdään miltä hirvi näytti Kouvolan ydinkeskustassa.

Videolla hirvi kehottaa autoilijoita ajamaan varovasti pimenevissä syysilloissa. Lopulta hirvi jäi kuitenkin pakettiauton alle. Pirinen kertoo hirvitempauksen toteutuneen jo neljässä tunnissa idean saamisen jälkeen. Ilmapalloja siihen tarvittiin peräti 550 kappaletta.