No se ei kauaa kestänyt! Justin Bieber ja Sofia Richie erosivat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lionel Richien tytär Sofia Richie seurusteli poplaulaja Justin Bieberin kanssa yhden kuukauden ajan. Nuori malli hehkutti äskettäin Justin Bieberia spesiaaliksi mieheksi, jonka kanssa on harvinaisen viihtyisää ja hänelle on helppo puhua. Tämä on kuulemma harvinaista Los Angelesissa.

Nyt TMZ uutisoi, että pariskunta on lopettanut tapailemisen, jotta seurustelu ei menisi liian vakavaksi. Toisin sanoen suhde ehti päättyä ennen kuin edes alkoi. 22-vuotias Bieber tai 18-vuotias Richie eivät ole surun murtamia – päinvastoin, he ovat suunnanneet katseensa tulevaan.

Parin lyhyt tapailu ehti saada omituisia mittasuhteita, kun popparin omat ja Selena Gomezin fanit raivostuivat Bieberin ja Richien suhteesta. Justin Bieber poisti jopa Instagram-tilinsä hetkellisesti kohun keskiössä. Nähtäväksi jää, kuka on seuraava kanadalaislaulajan kainoon pääsevä kaunotar.