Nainen kuvasi stringipeppuaan puistossa – sivullinen kuvasi videolle!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Selfie-kuvat ovat aikamme ilmiö, ja ihmiset napsivat runsaasti otoksia kasvoistaan ja takapuolistaan. Nyt eräs neitokainen on innostunut kuvaamaan stringipeppuaan puistossa keskellä kirkasta päivää. Yhtä yleistä on, että mikäli sivullinen kuvaa omituisia tapahtumia videolle, päätyvät taltioinnit nettiin. Niin kävi myös tässä tapauksessa.

YouTubessa on julkaistu video housut kintuissa olevasta naisesta. Salaa kuvatulla taltioinnilla näkee, kuinka neitokainen yrittää saada kännykällään mahdollisimman onnistunutta otosta takapuolestaan. Vaikka peppukuvien ottaminen lienee yleistä, tehdään se yleensä kaiketi kotona vieraiden katseilta piilossa.

Pian nainen saa haluamansa kuvan otettua ja vetäisee housut nopeasti takaisin ylös. Hän ei kuitenkaan tiedä, että koko kuvaussessio on päätynyt nettiin. Vaikka kyseisen naisen peppukuvat olisikin tarkoitettu pienelle kohderyhmälle, näkevät kaikki nyt takapuolen salavideon ansiosta.