Nainen levitti alusvaatteensa lentokentällä – hämmästyttävä syy selvisi

Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Joukkoliikenteen asemien ruuhkautuminen on enemmän sääntö kuin poikkeus. Väsyneiden matkaajien taival taittuu mieluisammin, mikäli muut asemalla asioivat ottavat toiset huomioon. On kohteliasta olla kärsivällinen ja antaa tilaa muille matkustajille.

Eräs kiinalainen naisturisti on kuitenkin päättänyt toimia itsekkäästi ja ottaa haltuun penkkirivin thaimaalaisella lentokentällä. Nuori nainen oli levitellyt alusvaatteensa ympäri penkkiä, jotta kukaan muu ei voisi istua niille. Röyhkeä turisti valtasi häikäilemättömällä tavalla penkkirivin vain omaan käyttöönsä.

Monen mielestä naisen käytöstapojen puute oli tavallaan huvittavan näköistä. Neitokainen oli vallannut tuolit itselleen asettelemalla rintaliivinsä ja alushousunsa tuolien selkänojille.

Bangkok Post -lehden mukaan vastaavanlaiset tapaukset eivät ole ennenkuulumattomia. Lentokentän henkilökunta saattaa puuttua asiaan, mikäli kenttä ruuhkautuu ja istumapaikoista on pulaa.

Kuvat kiinalaisturistin tempauksesta ovat levinneet sosiaalisessa mediassa. Bangkok Post -lehden mukaan kuvat ovat hyvä esimerkki siitä, kuinka joillain ihmisillä unohtuu käytöstavat kotiin, kun lähdetään reissaamaan. Kiinalaisturisti ei todennäköisesti edes huomannut toimineensa röyhkeästi.