Poliisi julkaisi teinitytön katoamisilmoituksen – tyttö kommentoi itse ilmoitusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australian poliisiviranomaiset ottivat sosiaalisen median avuksi etsiessään Queenslandissa kadonnutta Erian Thompsonia. 17-vuotiaan tytön katoamisilmoitus sai nopeasti huomiota Facebookissa. Yhtäkkiä Erian vastasi itse verkossa levinneeseen ilmoitukseen.

– Hei olen kunnossa, enkä ole kadonnut. Tämä kaikki on vain ylireagoimista tapeltuani siskoni kanssa. Istun omassa huoneessani, teini kirjoitti poliisin julkaisemaan katoamisilmoitukseen Facebookissa.

Mirror-lehden mukaan poliisi pyysi tyttöä käymään laitoksella ilmoittautumassa, jotta he pystyivät poistamaan katoamisilmoituksen myös Facebookista.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun australialainen teini vastaa omaan etsintäkuulutukseensa. Kerroimme taannoin 18-vuotiaasta Amy Sharpista, joka pyysi viranomaisia vaihtamaan hänen kuvansa parempaan sosiaalisen median ilmoituksessa.