Hittisipsit vankilasta kaikkien saataville – näiden takia kannatti joutua vankilaan?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisia The Whole Shabang -perunalastuja on kuvailtu niitä syöneiden toimesta uskomattoman herkullisiksi. Ainoa ongelma on se, että toistaiseksi niitä on ollut saatavilla vain vankiloista.

The Whole Shabang -sipsit on maustettu muun muassa suolalla, etikalla ja grillimausteella. NBC News -uutissivuston mukaan perunalastut ovat niin hyviä, että entiset vangit ovat yrittäneet pakkomielteisesti päästä herkuttelemaan niillä vapaanakin. Sipsejä onkin kaupiteltu esimerkiksi Ebay-verkkohuutokaupassa.

– Joskus haluaisin mennä vankilaan vain sen vuoksi, että saisin pussillisen The Whole Shebang -sipsejä. Vannon niiden olevan parhaita perunalastuja ikinä, Twitter-käyttäjä Lou Syd kuvailee.

Perunalastujen kysyntä on ollut niin kovaa, että niitä on päätetty alkaa myydä myös muille kuin vangeille. Nyt myös vapaudesta nauttivien on mahdollista tilata The Whole Shabang -sipsejä kotiinsa merkin omien verkkosivujen kautta.