37-vuotias Katherine Heigl raskaana – hehkuu onnea masukuvassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Katherine Heigl on raskaana ja odottaa aviomiehensä Josh Kelleyn kanssa lasta. Nainen julkaisi omalla Instagram-tilillään herkän kuvan, jossa hän esittelee kauniisti pyöristynyttä vauvamasuaan sivuprofiilista otetussa kuvassa.

37-vuotiaalla Heiglillä on jo entuudestaan kaksi tytärtä Kelleyn kanssa. Nyt kolmatta lastaan odottava nainen on 19 viikolla raskaana, ja raskaus onkin alkanut jo upeasti näkymään. Näyttelijätär on Daily Mail -lehden mukaan paljastanut, että he odottavat perheeseensä nyt poikavauvaa.

Aviopari on adoptoinut Adalaide ja Naleigh -tyttärensä, minkä vuoksi tämä raskaus on Heiglin ensimmäinen. Nainen on hyvin innoissaan odotusajasta, jota varten hän on haalinut itselleen jo paljon tietoa raskaudesta. Näyttelijätär onkin kertonut olevansa jo todellinen raskausekspertti, minkä vuoksi hän on jakanut faneilleen ja muille ensimmäistä kertaa odottaville naisilla omassa blogissaan vinkkejä raskausaikaa varten.