Hotellin sijaan yö levykaupassa? Nyt Airbnb mahdollistaa sen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miltä kuulostaisi yön viettäminen tuhansien levyjen ja muiden musiikkiesineiden keskellä? New Yorkissa sijaitseva Rough Trade -levyliike tarjoaa siihen mahdollisuutta Airbnb-majoituspalvelussa.

Aivan kuka tahansa ei pääse majoittumaan levykauppaan, vaan kyseessä on äänentoistolaitteita valmistavan Sonos-yhtiön kanssa järjestettävän kilpailun palkinto. Voittajat pääsevät viettämään yön Rough Traden uudessa kuunteluhuoneessa. Huone pitää sisällään sängyn, hyvätasoiset äänentoistolaitteet ja täyden minijääkaapin.

Kuunteluhuoneessa voi kuunnella vaihtoehtoisesti joko itse tai liikkeen toimesta valittuja levyjä. Yöpymisen ohella kilpailun voittajat pääsevät shoppailemaan liikkeessä 500 dollarin lahjakortilla. Kilpailu on käynnissä Airbnb-sivustolla 26. syyskuuta saakka.