Karmaiseva paljastus hotelleista: Petivaatteita ei vaihdeta asiakkaiden välissä!

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Inside Edition -sarjan videolla toimittajat testaavat, kuinka hyvin hotellit todella huolehtivat huoneidensa hygieenisyydestä. Kokeen perusteella hotellissa majoittuessa on syytä harkita omien petivaatteiden mukaan ottamista – ainakin Yhdysvalloissa.

Toimittajat kirjautuvat yhdeksään eri hotelliin New Yorkissa, joiden joukossa oli myös laadukkaaksi yleensä mielletyn Marriott-ketjun hotelli. Heillä on mukanaa vain UV-valossa näkyvää, mutta normaalissa pesussa pois lähtevää ainetta. Petivaatteisiin kirjoitetaan aineella teksti ”nukuin täällä”.

Toimittajat olettavat, että petaamatta jätettyjen sänkyjen petivaatteet pestään ja vaihdetaan. Heidän palatessa samoihin huoneisiin peitenimillä, karu totuus paljastuu. Petivaatteisiin kirjoitetut tekstit näkyvät yhä niissä.

– En tiedä mitä sanoa tähän. Odotamme siivoojien vaihtavan petivaatteet, La Quinta Inn & Suites -hotellin johtaja toteaa.

Yhdeksästä hotellista yhteensä kolmessa petivaatteita ei vaihdetty. Hotellien henkilökunta on pahoitellut asiaa, ja lupaa tarkastaa ongelman.