Katie Price esitteli uusia rintojaan – ja julkaisi samalla kirjan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti ja malli Katie Price yllätti taannoin katsojat keskusteluohjelmassa sanomalla, että hänen mielestään kaikki lapset ovat vauvana rumia, ja ettei hän pysty ymmärtämään sitä minkä vuoksi vauvoja ihaillaan ja sanotaan suloisiksi. Nyt hän on julkaissut kirjan.

Uudet rinnat tannoin hankkinut povipommi Jordan esitteli uutta Reborn-nimistä kirjaansa melko tiukassa kullansävyisessä asussa, jonka paljasti naisen rintoja, sillä osa asusta oli läpikuultava. Kirjan lanseeraus järjestettiin The Worx Studiosilla Lontoossa.

Katie Price kävi äskettäin ottamassa jo kahdeksannen kerran lisää silikonia rintoihinsa. Katie poistatti taannoin kaiken silikonin rinnoistaan terveydellisten ongelmien vuoksi. Nyt hän otti edellisten tilalle uutta täytettä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash