Lihapullat loppu Subwayssa – asiakkaan raivokohtaus sai odottamattomat mittasuhteet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaikki tietävät miltä tuntuu nälän kasvaessa niin kovaksi, että se alkaa jo suututtamaan. Joskus kiukkua kannattaa kuitenkin yrittää hillitä sen sijaan, että sitä purkisi esimerkiksi työtään tekeviä asiakaspalvelijoita kohtaan.

Youtubessa jaetulla videolla tavataan nainen, jonka ruokaraivo on saanut yliampuvat mittasuhteet. Subway-ravintolan lihapullat ovat sattuneet loppumaan, minkä ansiosta asiakas avautuu henkilökunnalle useiden minuuttien ajan.

Nainen vetoaa siihen, että hän on tilannut lihapullasubeja ravintolasta jo kuuden vuoden ajan. Myyjä yrittää turhaan selittää mahdollisimman asialliseen sävyyn, ettei lihapullia ole juuri nyt saatavilla.

– Hae se v*tun lihapullasubi! Hae se! Käske päätoimistoanne tekemään se!, nainen raivoaa.

Muut nälkäiset joutuvat odottamaan vuoroaan tiskille vihaisen asiakkaan raivotessa henkilökunnalle. Youtuben n0thingTV-kanavalla jaettu video on ehtinyt keräämään muutamien päivien aikana satoja tuhansia katselukertoja.